Selgros pune la dispozitie reduceri pentru un intreg catalog de electronice

masina-de-spalat-24-25-2-738

In aceasta perioada, toata lumea se gandeste cum sa faca sa gaseasca un concediu intr-o locatie cat mai frumoasa, cu bani cat mai putini. Insa, pentru ca Selgros a dat deja cele 20 de vacante all inclusive pe care le-a pus la bataie in concursul organizat, asa ca poate sa se gandeasca la urmatoarele surprize care le pregateste pentru clientii sai.

Iar prima mare surpriza este un intreg catalog de electronice cu reduceri de senzatie. Vorbim aici de o multime de televizoare, laptop-uri, tablete, telefoane, masini de spalat rufe, aspiratoare, calcatoare, aragazuri si frigidere. Nu mai trebuie sa te stresezi, pentru ca un drum pana la Selgros face tot.

Asta pentru ca de la Selgros poti cumpara orice ai nevoie. Nu mai este cazul sa mergi si in alte magazine, pentru ca aici gasesti tot ce vrei, la preturi foarte bune. Cea mai buna oferta din categoria electronice este un televizor Samsung cu diagonala de 102 centimetri, cu tehnologie LED, full HD, 2 porturi HDMI, port USB, clasa energetica A si grantie 2 ani, care costa doar 1499,90 lei cu TVA.

De asemenea, masina de spalat din imagine beneficiaza de un pret exceptional. Foarte rar gasiti preturi atat de mici la masini de spalat. Impreuna cu ea mai beneficiati de transport gratuit si 2 ani de garantie. Si ce economie este mai buna decat cea la curent? Niciuna. Tocmai de aceea aceasta are clasa energetica A+.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti acum un televizor mare, cu o claritate exceptionala si orice aparat electronic, pentru ca la Selgros este oferta. Cat de bine ai putea vedea meciurile din campionatul mondial pe un televizor care sa faca totul mult mai frumos?

Selgros Cluj Napoca

Produse alimentare si nealimentare

Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO

Tel: 0264 503 000

Fax 0264 503 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *