Plăcintă cu piersici

Fara sa spun prea multe cuvinte, va spun cu mana pe inima ca este cea mai buna placinta pe care am facut-o vreodata! Si nu pentru ca are ingrediente speciale, nu pentru ca se face greu, nu pentru ca are piersici, ci pentru ca…e facuta cu dragoste! O sa vedeti mai incolo despre ce vorbesc :). 
Mie una nu prea imi plac piersicile pentru ca sunt paroase si uneori prea zemoase, fapt ce imi creeaza o stare de inconfort la mancat :)), insa imi plac tare mult nectarinele tari si crocante, parguite. 
Am ajuns sa fac tarta asta dupa ce am vazut Labor Day, un film tare frumos si emotionant cu Kate Winslet. Dupa ce am vazut filmul, am zis neaparat ca trebuie sa fac si eu placinta asta! Si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel! Si…(neaparat!!!) faceti placinta impreuna cu persoana iubita, cu cei dragi! O sa vedeti ca o sa aiba un gust infinit mai bun! 

Poze din timpul prepararii nu am, dar am sa va las mai jos ingredientele.  Modul de preparare…il gasiti in cele mai frumoase 5 minute din filmul Labor Day. O sa va placa! 🙂

Pentru aluat:
400 g faina
250 g unt
3 linguri zahar
100 ml apa cu gheata
1 praf de sare
Pentru umplutura:
1 kg piersici 
150 g zahar
60 g amidon
50 g pesmet
zahar vanilat
(*** in loc de tapioca presarati pe baza tartei pesmetul, iar piersicile tocate le amestecati cu zahar, si amidon)
Aici puteti viziona modul de preparare 🙂
Enjoy! 🙂


Source: http://andreeachinesefood.blogspot.ro/