Liposucţie asistată prin apă

Cu toate că nu există persoană care să-şi fi văzut fundul altfel decât prin intermediul oglinzii, partea dorsală a corpului a fost şi este un subiect de interes pentru toată lumea, atât ce priveşte forma, cât şi mărimea acestuia. Deoarece forma şi mărimea feselor este foarte greu de schimbat cu ajutorul exerciţiilor fizice sau dietelor, doar intervenţia de modelare şi mărire rămâne singura soluţie care poate ajuta un viitor pacient, aflat în impas în momentul de faţă.

Una dintre metode de mărire a feselor cu rezultate foarte naturale este prin transfer de grăsime proprie cu ajutorul Liposucţiei asistată prin apă.

Prin urmare, am să enumăr şi câteva din avantajele aceste procedure, şi anume:

Se foloseşte un ţesut propriu organismului – astfel evitându-se riscul de repsingere
Grăsimea conţine o cantitate important de cellule stem ce au capacitatea de a stimuli suplimentar rejuvenarea ţesuturilor
Atât aspectul, cât şi senzaţia la atingere sunt natural
Durata de recuperare minimă este de doar 24 de ore
Durerile post-operatorii sunt minime
Această intervenţie nu este dureroasă absolute deloc şi nu implică lăsarea unor semen inestetice. Este de precizat faptul că modelarea feselor şi a sânilor – în funcţie de preferinţa pacientului – cu grăsime proprie, dau un aspect foarte natural! Această procedură durează între 2-3 ore şi se realizeată cu anestezie locală, fără anecesita spitalizare! Această procedură constă în extragerea delicată a depozitelor inestetice de grăsime din zonele dorite ( în general abdomen şi coapse ) printr-o metodă extreme de simplă, cu ajutorul apei – Aqualipo -.

Timpul de recuperare este foarte scurt! În tot acest timp se va simţi o uşoară jenă în zona proaspăt tratată, prezenţa unor mici vânătăi ( care dispar doar în câteva zile ) şi prezenţa unor senzaţii trecătoare de amorţire a zonelor lipoaspirate. Este de menţionat faptul că Dr. Renert vă poate ajuta şi, cu ajutorul dânsului, rezultatele vor fi pe aşteptările pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *